Barnmöbler för alla

Billiga barnmöbler


Oavsett om du letar efter en pulka till barnen eller en billig barnstol så hittar du det enkelt på nätet. Utbudet av barnmöbler online är gigantiskt men med sajter som barnnet.se och Kelkoo kan du snabbt sortera och förenkla dina val. Sajten barnnet.se är exempelvis en sida som listar alla barnprodukter som finns att köpa i svenska butiker. Varorna är indelade i kategorier och utifrån märken så att du enkelt kan få en överblick över tillgängliga produkter som just du är intresserad av.

På sajten Kelkoo kan du snabbt skriva in den vara du söker och trycka på enter så får du upp en lista på tillgängliga varor. Det går också att välja kategori och söka utifrån budget. Letar du efter billiga barnmöbler är detta alltså ett perfekt verktyg för att snabbt få fram vad som finns. Hade du varit ute och handlat hade du varit tvungen att gå från den ena butiken till den andra och jämföra priser.

En annan fördel med att handla via nätet är att du har möjlighet att läsa produktrecensioner av tidigare köpare. Här kan du få fram särskilda detaljer och information som kan vara avgörande för ditt köp. När du handlar online kan du också enkelt kontrollera vilket material produkten består av och ladda ner eventuella monteringsanvisningar.

Barnmöbler på nätet

Nästan alla större möbelföretag har lättillgängliga hemsidor som du kan se över. Om du har en begränsad budget och letar efter billiga barnmöbler kan det vara värt att kika på IKEA:s eller Ellos hemsida. Hos Ellos kan du exempelvis köpa roliga och färgglada barnpallar för knappt 350 kronor. Och på IKEA finns bland annat fina barnbord för cirka 200 kronor och barnstolar för en hundring.

De absolut billigaste möblerna hittar du antagligen på sajter som säljer begagnade varor. Exempelvis Blocket och Tradera. Här kan du både söka på specifika ord, leta i kategorier och sortera utifrån län. Oavsett om du letar efter ett dockhus eller kanske en gunghäst så kommer du att hitta det här. Men glöm inte bort att titta på varan i verkligheten också innan du bestämmer dig för att köpa den. En del bilder kanske inte visar missfärgningar eller skador som möbeln har fått. Om du köper en spjälsäng billigt på blocket bör du kontrollera att den är märkt med en relativt ny EU-standard så att den är säker.

Lika lätt som det går att hitta billiga produkter på nätet så går det också att hitta exklusiva och dyra produkter. På sajten barnmobler.nu hittar du exempelvis lekfulla handmålade möbler som är tillverkade i Sverige av massivt trä. Du kan välja mellan en stor mängd söta motiv såsom troll, småkryp och kaniner.  Priset för en handmålad stol ligger runt 800 kronor och en pall får du för knappt 600 kronor. På nätbutiken Farmhouseshop.se hittar du också en mängd exklusiva och vackra barnmöbler. Ta exempelvis en titt på den läckra vitlackerade byrån ”Oliver” i klassisk design. Eller varför inte köpa en tuff sittpuff i form av en stjärna som både du och barnet kan sitta i?